Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadský rodák a herec Bronson Pelletier známý hlavně jako vlkodlak Jared z Twilight ságy má z ostudy kabát. V polovině prosince se opil do němoty a na letišti v Los Angeles svým chováním obtěžoval ostatní cestující, až na něj musela být přivolána letištní policie. Ta herce zpacifikovala poté, co vykonal potřebu přímo na koberec uvnitř terminálu.

Namol opilého Pelletiera sledovaly 17. prosince s němým úžasem ve tváři desítky konsternovaných lidí. Na videu jednoho z očitých svědků herec nejdřív vrávorá a sotva se drží na nohou. Nakonec ale všechny šokuje, když začne močit před sebe na koberec.

S šestadvacetiletým hercem si nakonec poradila přivolaná policie. Za veřejné pobuřování mu hrozí až půl roku za mřížemi.

U soudu, který se bude jeho případem zabývat 7. ledna, mu nepřilepší ani skutečnost, že o několik dní dříve byl ve West Hollywoodu zadržen pod vlivem drog.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám