Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak když už ani královna Pařížské nenosí podprsenku, mohou ji zahodit všechny ženy. Tamara Kotvalová (60) se bez ní předvedla v luxusní róbě na své vlastní párty, kterou pořádala v rámci karlovarského festivalu poprvé.

"Nebyl to ani tak nápad můj, ale spíš mého přítele, který také skoro všechno zorganizoval. Mám ráda místa, která mají duši, dýchá z nich historie a jsou něčím nevšední. Proto jsme také zvolili Lázně 1. I když by zasloužily rekonstrukci. Byla velká práce to tady nasvítit tak, aby bylo vidět jen to krásné," svěřila Super.cz Tamara.

Na párty si vzala celkem střízlivý model. Od hlavy až k patě, kromě psaníčka Yves Saint Laurent, byla oblečená do Diora. A co říká na krajkové modýlky, v nichž vystavovala svá těla většina návštěvnic festivalu na večírcích?

"Můj šálek kávy to není, mám raději jednodušší modely, ale romantičky určitě krajku ocení. Co se nejnovějších trendů týče, určitě se budou nosit hodně barevné věci, které nás omladí," poradila Tamara. A jak je to s nošením či nenošením podprsenky? "To záleží na tom, jaké šaty si vezmete. Pod tyhle to prostě nejde," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám