Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ondřej Ruml (42) se v Karlových Varech pochlubil svojí krásnou přítelkyní. Už čtyři roky chodí s nádhernou kubánskou tanečnicí Doris Martinez. Svatbu ale pár zatím nechystá. Z Doris paní Rumlová jen tak nebude.

„S přítelkyní žijeme spokojený život v jedné domácnosti. Svatba nejspíš asi někdy bude, ale určitě ne letos, konkrétní termín zatím nepadl. Spíš chceme hodně cestovat. Teď se chystáme na Kanárské ostrovy, protože jsem tam vyhrál zájezd. Já, který nikdy nic nevyhrál, jsem vyhrál zájezd na Kanáry! No není to paráda?“ prozradil Ruml, který má za sebou s přítelkyní už i společnou práci, focení pro luxusní značku postelí.

Muzika je u něj pořád na prvním místě. Chystá společnou píseň s Monikou Bagárovou (29) a také ho uvidíme v činohře. „Docela se těším na nové divadelní představení "Nezemřela jsem", ve kterém budu od září hrát v Divadle v Dlouhé. To představení bude o Evě Olmerové, úžasné zpěvačce, která se, myslím, narodila na špatném místě ve špatnou dobu. Těším se hlavně na krásné písničky, které nám tu Eva zanechala,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám