Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ke$ha vzbuzuje rozporuplné reakce nejen svými kontroverzními texty písní, které si většinou sama píše, ale veřejnost nadzvedává ze židle i svými veřejnými vyjádřeními.

Nedávno se zpěvačka nechala slyšet, že má políčeno na idola miliónu náctiletých fanynek Harryho Stylese z chlapecké skupiny One Direction. Vztah divoké blondýny a roztomilého zpěváka začíná získávat dokonce reální kontury. Hudebníci si začali vyměňovat erotické textové zprávy. „Harry je roztomilej. Vypadá jako mladej Mick Jagger. Jo, už jsme si psali textovky, tu a tam… Žádný sex. Zatím. Možná by mohl být návnadou pro moji pumu."

Zpěvačka se rozhodně nedrží zpátky, když přijde řeč na lechtivé téma. „Když chlapi ze šoubyznysu mluvěj o holkách, sexu, nahotě a paření, tak proč bych nemohla já? Jen proto, že jsem ženská, mě hned považujou za opilou nebo za děvku," rozčílila se rebelka.

Nedávno pro změnu promluvila o intimním kontaktu s hollywoodskou hvězdou Johny Deppem. „Milovali jsme se s Johnnym Deppem prostřednictvím očních bulv. Stalo se to na charitativním koncertě pro oběti hurikánu Sandy v Los Angeles. Sice jsme spolu nikdy nemluvili, ale byl to sex očním kontaktem.“

Ve čtvrtek 18. července vystoupí Ke$ha v rámci svého evropského turné také v Praze. Jsme velmi zvědaví, jestli se během svého koncertu v klubu SaSaZu dopustí dalších kontroverzních vyjádření. Prostořeká Agáta Hanychová má zjevně velkou konkurenci.

Reklama

Další články

Načítám