Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězdy, které se objevily na oslavách posledního dne uplynulého roku ve Špindlerově Mlýně, jsou podle manželky hokejisty Jiřího Šlégra (52) socky! Andrea Verešová (43), mladý Topolánek, Dara Rolins (51) nebo Gabriela Partyšová (45) se teď musejí pěkně stydět. Anebo chápat smysl pro humor.

O tom, že Špindl je na Silvestra pro celebritky, které mají takřka chorobnou touhu se předvádět před zástupem bulvárních médií, tím nejlepším místem, ví snad každý. Ten, kdo chce být v klidu a soukromí, jede kamkoliv jinam a neleze fotografům coby snadná kořist až před čočku. Kdo by se ve Špindlu pohoršoval kvůli zájmu médií, choval by se stejně, jako kdyby si vegetarián objednal pořádně propečený hovězí steak, a pak by se divil, že není ze zeleniny.

Letošní promenáda slávychtivých hvězdiček ve Špindlu z podobného důvodu nenechala chladnou ani Kateřinu Šlégrovou, která se nedávno poprvé ukázala ve společnosti s novým, fešným, ale zadaným milencem, přesto se ale snaží soukromí si pečlivě chránit.

„Csssssssssss, žádnej Špindl – ten je jen pro bulvární socky, co nemají kam vyrazit,“ napsala Šlégrová na svůj profil na Facebooku se spoustou smajlíků. Přesto byl hned oheň na střeše a obvinění z toho, že jen závidí, protože ji do Špindlerova Mlýna nikdo nepozval, neboť není celebrita.

„Špindl především není o pozvání, ale o tom, kdo chce a nechce jet. Slavila jsem hlavně s mojí dcerou, která měla devětatřicítku horečku. A o post celebrity opravdu nestojím,“ brání se Šlégrová, která poslední den v roce 2012 slavila u kamarádky Renaty Abtové, se kterou nedávno křtila charitativní kalendář Stašov 2013, do něhož nafotila hodně zajímavé snímky. Z nich jeden obzvlášť vyniká, neboť na něm Kateřina vypadá jako zaláskovaná do ženy.

Reklama

Další články

Načítám