Hlavní obsah
Článek

Sedmnáct osobností českého šoubyznysu se sešlo na stránkách kalendáře, z něhož Super.cz získal exkluzivní snímky. A stojí opravdu za to. Nejvíc nás dostal naprosto nepravděpodobný pár, fotograf Jaroslav Urban totiž vyfotil v objetí Miss World Taťánu Kuchařovou (36) s Tydýtem z reklamy Lukášem Pavláskem.

Kalendář se fotil od začátku září, poslední fotka byla nafocena 6. prosince a výsledek je opravdu luxusní. Vždyť sbírka dopravních prostředků, které se na snímcích objevují, má hodnotu mnoha miliónů.

Na dvanácti listech kalendáře je na fotkách třináct sportovních aut, letadlo Cessna Citation, loď Rinker, skútr Vespa a závodní motorka Kawasaki Ninja ZX-6R. Není divu, že na tvorbě spolupracovalo 110 lidí, kteří se během jednotlivých focení podíleli na zajišťování lokací, dopravních prostředků atd.

A kdo se v něm ještě objevil? Za zmínku stojí například pár Klára Medková a Radek Kováč, kteří se pro kalendář společně fotili poprvé. Petra Faltýnová s Leošem Marešem (47) naopak fotili odděleně a pobavilo nás, že zrovna Petřina fotka je nafocená u kostela a nese podtitul Víra.

Eliška Bučková (34) v kalendáři předstírá, že jí, ale stejně jí to asi málokdo, kdo si kalendář největší české automyčky pořídí, uvěří. K nepoznání je Andrea Verešová (43), sluší to Kateřině Průšové (40) či Dianě Kobzanové, která pózovala se svým psem.

Reklama

Další články

Načítám