Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná moderátorka Michaela Ochotská (39) přijela na jediný den do Karlových Varů. S přítelem Lukášem Rosolem byli hosty módní show návrháře Marka Lopatiče. Míša poprvé na veřejné akci před zraky novinářů předvedla svůj zásnubní prsten z klenotnického domu Cartier, který jejího přítele Lukáše vyšel na pořádný balík - půl miliónu korun.

Pár se zasnoubil před měsícem v Paříži, kde byla Míša podporovat svého partnera na Roland Garros.

Ochotská vedle partnera jen září. Prsten ale na kameru Super.cz ukázat nechtěla. "Už ho nosím dlouho, ale nebudu ho vystavovat. Kdo chce, ať se koukne. Ale předvádět ho, to se myslím nedělá," usmála se Míša, která se s přítelem snaží trávit každou volnou chvilku.

"Léto bude zajímavé, spontánní, flexibilní. Snažíme se být co nejvíce spolu. Práci se věnuji naplno. Mám ji ráda a nedokážu si to bez ní představit. Ale když mám pár dní volno, beru si dovolenou a cestuji s Lukášem. Zatím se nám to přes půl roku skloubit daří, jsme spokojení oba dva," dodala pro Super.cz Ochotská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám