Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milan Baroš (42) se po dlouhé době ukázal se svojí manželkou Terezou ve společnosti. A všichni zírali, jak to jeho půvabné ženě sekne. Tereza Barošová je v neuvěřitelné formě, a to teprve před rokem porodila druhého syna Mattea. S fotbalistou Barošem má ještě tříletého syna Patrika.

Zpět má svoji štíhlou postavičku a na těle ani gram tuku navíc. Barošovi navštívili silvestrovské představení muzikálu Pomáda v Divadle Kalich. Tereza si oblékla elegantní koktejlky a zvolila účes á la 60. léta, který jí neuvěřitelně sekl. Ještě před pár dny přitom měla i jinou barvu vlasů a musela na vyčištění pórů.

"Vypadá neskutečně. Vůbec ne jako máma dvou kluků. Z fleku by mohla jít na módní molo. Kdyby vedle ní nestál Baroš, okamžitě bych šel na námluvy. Mohl jsem na ní oči nechat," řekl Super.cz jeden z herců Pomády. Z pochopitelných důvodů nechtěl být jmenován. Málokdo by chtěl dostat ránu od výbušného fotbalisty...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám