Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Beata Rajská se kvůli svému synovci, který vyloupil hernu, dostala na stránky novin, po nichž vůbec netoužila. Aniž by zapíchla jehlu do látky, má tak tvůrkyně modelů pro celebrity z ostudy kabát. Totožnost jejího synovce poznali na videonahrávce z bezpečnostní kamery, která zaznamenala přepadení herny na pražské Palmovce.

To, že se jedná o Beatina synovce Zdeňka, potvrdili jeho známí z Nového města na Moravě. Musela to smutně konstatovat i sama návrhářka. "Ano, je to můj synovec. Volala jsem kvůli tomu rodině, protože jsem se zrovna vrátila z Paříže a nevěděla jsem, co se stalo," řekla deníku Blesk Rajská. "Zdeňka jsem dlouho neviděla. Bohužel se to někdy stane, že je v rodině černá ovce," dodala Beata, která místo radosti z nedávné úspěšné módní přehlídky, musí prát na veřejnosti špinavé rodinné prádlo.

Policejní zpráva popisuje, že pachatel ohrožoval v pravé poledne v herně barmanku kuchyňským nožem a odnesl si částku okolo dvaceti tisíc korun. Podle informací médií nejde o první prohřešek synovce Beaty Rajské. Jeden z jeho známých totiž tvrdí, že dříve v herně pracoval jako vedoucí a měl tam manko asi za milión korun. Dluh za něj měl uhradit návrhářčin manžel Libor.

Reklama

Další články

Načítám