Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá moderátorka Pavla Charvátová zmizela před několika lety z televizní obrazovky Novy a neobjevila se ani v žádné konkurenční televizi. Na moderování se ale úplně nevykašlala. "Mám ho jako koníčka, jako jiní lidé třeba jezdí na kole," řekla Super.cz Pavla.

Takhle si odskočila třeba na karlovarský filmový festival. "Uvádím autogramiády a besedy s herci," svěřila nám s tím, že její hlavní zájem je ale úplně jinde. "S manželem jsme otevřeli golfové centrum na Slapech a já to tam vedu. Ta práce mě naprosto naplňuje a po obrazovce se mi vůbec nestýská," tvrdí Charvátová.

S golfem nás trochu překvapila, protože byla známá spíš jako milovnice adrenalinových sportů. "To je pravda, jízda na lyžích za motorkou, skákání padákem a takové věci mě hodně bavily. Teď mám kromě golfu už jen jachtaření, běhání a vycházky se psem," dodala Pavla, která se s manželem zatím nechystá zakládat rodinu. "Pes mi zatím stačí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám