Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na první slavnou roli hollywoodského miláčka žen Toma Cruise (61)? Coby pilot stíhačky exceloval ve filmu Top Gun a po mnoha letech inspiroval i českého svalnatého krasavce, kterého si diváci mohou pamatovat z reality show Big Brother. „Lidé mi říkají, že jsem Tomovi podobný,“ tvrdí Karel Frýd alias Plyšák, který se svlékl do půli těla a ukázal své vypracované tělo také u letounu. Podívejte se do fotogalerie na to, jak mu to sluší!

„Miluju Toma i jeho film Top Gun, takže když mě oslovili, zda bych na tohle téma něco nafotil, radoval jsem se jak malý děcko. Za aparátem byl Václav Širc, který je mistrem svého oboru, a kromě mě má na kontě i spoustu známých modelek,“ směje se šprýmař Karel.

K focení pro slovenský magazín SKG došlo na pražském letišti v Kbelích a atmosféra prý byla úžasná. „Jen byla strašná zima, navíc jsem byl namazaný vazelínou, která mi celé tělo postavila. Když jsem ale viděl výsledné snímky, byl jsem ohromen. Patří to k tomu nejlepšímu, co jsem kdy nafotil. Až budu starej, rád na ně budu koukat a budu je ukazovat dětem, aby viděly, jakej byl jejich tatík letec,“ žertuje mladík, který je povoláním fitness trenér.

Dívky, jimž by jeho tělo učarovalo, mají ale smůlu. Frýd je totiž zamilovaný až po uši, jeho přítelkyní je krásná policistka. „Když mě uviděla coby Toma Cruise, prý se do mě poněkolikáté zamilovala. Nedivím se i já mám Toma rád, ale do jeho scientologické sekty nejdu,“ dodal závěrem fešák Karel.

Reklama

Další články

Načítám