Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ing. Petr Havlíček se věnuje zdravému životnímu stylu a výživě více než 15 let, známe ho především z pořadu Jste to, co jíte, kde pomohl desítkám lidí úspěšně zhubnout. Své aktivity rozšířil o spolupráci se společností REJ a společně nabízí řadu potravinářských výrobků pro aktivní životní styl pod značkou Víte, co jíte. „Na trhu je spousta potravin, které se tváří jako „velmi zdravé“, jsme ovlivňováni reklamou a nabídkou supermarketů, ale je těžké najít opravdu kvalitní výrobky. Dlouho jsem hledal výrobce schopného a ochotného předložit lidem produkty, které skutečně odpovídají zdravému životnímu stylu“, říká Ing. Havlíček.

Novinky pro letošní rok

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K snídani nebo dopolední svačině doporučujeme sypané nezapékané müsli – jeho základem jsou nepražené celozrnné ovesné vločky, které patří k nejzdravějším obilovinám, není přidán tuk ani bílý cukr, stejně jako celá produktová řada obsahuje vysoký podíl vlákniny. „Novinkou je oříškové müsli s kousky čokolády, které díky velkému podílu lískových oříšků, mandlí a kousků čokolády skvěle chutná, přitom obsahuje pouhých 6g cukru ve 100g.“ Díky speciální šetrné technologii zpracování vloček jsou i další druhy müsli – čokoládové a s tropických ovocem - příjemně křupavé, aniž by byly suroviny praženy či zapékány. Doporučujeme doplnit kvalitním bílým jogurtem.

Sušenky pomáhají opuštěným dětem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lednovou novinkou jsou Grahamové sušenky s lískovými oříšky a kakaem. Stejně jako předchozí oblíbené grahamové s ovesnými vločkami nebo žitné kakaové jsou sušenky baleny jednotlivě, abyste měli kontrolu nad svým energetickým příjmem a mohli je mít kdykoliv při sobě v kapse či kabelce. Jsou celozrnné, s vysokým podílem vlákniny a sníženým obsahem tuku (bez transmastných kyselin) a cukru. „Koupí jakýchkoliv sušenek navíc nyní přispíváte Fondu ohrožených dětí, protože společnost REJ věnuje z každé prodané krabičky 50 hal. opouštěným a týraným dětem.“

Čaj, který chutná a prospívá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě sušenek, müsli nebo výborných celozrnných semolinových těstovin, které mají 2x více vlákniny a nižší GI než běžné semolinové těstoviny, nabízí řada Víte, co jíte bylinné čajové směsi – pro očistu těla, stimulaci organismu nebo odpočinek. „Například směs Detoxikace&Antioxidanty je čaj s čistícími účinky podporující trávení a metabolismus. Obsahuje čínský Pu-ehr, zelený čaj s vysokým obsahem antioxidantů, tradiční kopřivu povzbuzující metabolismus, svěží eukalyptus nebo plody noni pro posílení imunity.“ Ochutnejte i další čaje.

Chcete změnit životní styl? Začít můžete s výrobky Víte, co jíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrobky doporučené Petrem Havlíčkem zakoupíte ve vybraných prodejnách zdravé výživy, některých lékárnách nebo na e-shopu společnosti REJ. „V lednu nabízíme za akční cenu 2 typy výhodných multipacků, aby si noví zákazníci mohli všechny naše produkty vyzkoušet a stejně jako naši stálí zákazníci se k nim po celý rok vracet.“

Další články

Načítám