Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herecká hvězda Julian Sands přiletěl s rodinou do Karlových Varů, kde prezentuje divadelní hru Pocta Haroldu Pinterovi,kterou režíroval John Malkovich. Po pracovních povinnostech herec, který si například v minulosti zahrál teroristu v jedné ze sérií seriálu 24 hodin, objevil se v Dannyho parťácích 3, hlavní roli měl v kultovním snímku Warlock a zahrál si také v hvězdném seriálu Posel ztracených duší, vyrazil na luxusní večírek jedné z nejlepších světových značek hodinek.

"Byl to vážený host. Působil velmi sympaticky. Bez problémů se s námi vyfotil a navíc nosí také hodinky Rolex," prozradila Tamara Kotvalová, jejíž firma Carollinum párty pořádala.

Tamara se očividně herci zalíbila. Při focení jeho ruce skončily až na jejích vnadách. A to je herec ženatý! Jeho manželkou je spisovatelka Jevgenije Citkowitzová, se kterou má dvě dcery a rodina žije v Los Angeles. Jde o Julianovo druhé manželství. S první ženou, novinářkou Sarah Harveyovou má syna.

Reklama

Další články

Načítám