Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky Martina Krause, radujte se! Populární herec se vrací do seriálu Cesty domů. S Martinem Krausem v roli Dana Pánka se už v seriálu nepočítalo, a tak ho scenáristé nechali zmizet ve vězení poté, co málem zabil svou vlastní matku.

Nyní se tým v čele s režisérem Jiřím Adamcem rozhodl, že chce idola ženských srdcí zpět. Martin alias Dan Pánek se znovu objeví v Hradišti, kde na něj na každém kroku vyskočí vzpomínky na nedávnou minulost.

„Jsem rád, že jsem se mohl vrátit. Dan Pánek není jen tak obyčejný kluk, ale dost zvláštní a trochu vyšinutá postava, takové se dobře hrají. Je tu výborná parta lidí, natáčet s režiséry Jiřím Adamcem a Jaromírem Polišenským je pro mě skvělá škola – a co si budeme povídat, je fajn mít další práci,“ přiznává herec.

Martin Kraus v jednom z prvních dílů, které natáčel, dostal pořádnou nakládačku. Naštěstí jen symbolicky, protože na seriálovou rvačku dohlížel kaskadér a dílo zkázy na Martinově obličeji vytvořili maskéři.

„Dan se sice snaží sekat latinu, ale všichni mu házejí klacky pod nohy. Přišel o svou životní lásku, nemá práci, většina lidí se na něj dívá skrz prsty, nemá to jednoduché. Jen vzdáleně mi to připomíná období, kdy jsem dokončil vysokou školu a taky jsem dlouho nemohl najít práci. Život je prostě takovej a někdy hodně drsnej,“ říká herec.

Když Martin netočil Cesty domů, rozhodně nezahálel. Zahrál si ve dvou dalších seriálech a v Divadle na Vinohradech nazkoušel roli sluhy v inscenaci Zkrocení zlé ženy, která měla premiéru koncem prosince.

„Jsem taky rád, že se na jeviště zase vrátí představení Cyrano! Cyrano! Cyrano!, které je pro mě něco jako srdeční záležitost,“ vysvětluje herec. „No a ve chvílích, kdy jsem nestál před kamerou, jsem se taky nenudil. U koní je pořád práce dost, navíc jsme se s tátou rozhodli, že vybudujeme z půdního prostoru takový klub pro přátele, kde by se dalo posedět. Tak jsem maloval, pokládal podlahy a dělal spoustu dalších jiných věcí,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám