Hlavní obsah
Článek

Moderátorka hlavního zpravodajství na Nově Emma Smetana (36) dorazila do Karlových Varů točit reportáže pro svoji domovskou televizi. S sebou přivezla přítele Jordana a pětašedesátiletou babičku. "Hodně lidí si myslí, že to je moje maminka. Vypadá výborně," řekla Super.cz o babičce Emma.

A babička je nejen neuvěřitelně vitální, ale také vtipná. "Kdysi prosila Emma nás, abychom ji někam vzali. Teď škemráme my, aby nás někam vzala ona," řekla Super.cz se smíchem babička Emmy Smetany.

Moderátorka přijela do Varů se zpožděním až v pondělí, dva předešlé dny měla svoji premiéru ve večerním vysílání. Prvním večírkem, který navštívila, byla módní přehlídka Beaty Rajské. Oblékla si džíny, sáčko a pod něj vtipnou košili se srdíčky, kterou doplnila kravatou svého přítele.

"Mám stejný vkus od svých asi dvanácti let. Pomohl mi hodně tatínek tím, že ve mně estetické cítění probudil. Naprosto stejně to vnímá můj přítel Jordan. Módní stylisté na mě nemají žádný vliv, ani žádného nechci, protože bych se asi hodně pohádala," prozradila Emma.

"V módních policiích je to docela legrace. V různých novinách ve stejném outfitu je zcela odlišný názor. Nedávno jsem měla pruhované tričko s béžovými kalhotami. V jedné policii jsem naprosto pohořela, v druhé jsem byla vynesena do nebes. Z toho vyplývá, že to nemá cenu řešit," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám