Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dominika Mesarošová (38) nikdy neměla problém s tím, jak na sebe upozornit. Nedávno na otvíračce salónu svého kamaráda Tomáše Arsova šokovala ostnatým poprsím, tentokráte si na přehlídku vzala blyštivou podprsenku s květinkami, které ale totálně přebily její všude vykukující obří ňadra. Podívejte se do fotogalerie!

Dominika se právě vrátila ze soustředění v Tunisu, kde dvanáctce krásných dívek (ty pro Super.cz pózovaly v odvážných pózách i na pláži) předávala zkušenosti z modelingem. Každý den s nimi poctivě trénovala chůzi a další dovednosti a den před odletem z Marhaba Beach Resortu své zkušenosti dívky mohly zúročit na módní přehlídce pro turisty. Hlavní hvězdou byla opět Dominika, ale i její svěřenkyně překvapily.

„Byla jsem strašně moc spokojená. Možná holkám připadalo stereotypní, že každý den v deset měly dril, ale zúročil se. Neudělaly jedinou chybu! Byla jsem na ně hrozně moc hrdá,“ pochlubila se Super.cz Mesarošová.

Ta si na přehlídku spodního prádla vzala blyštivou podprsenku. O žádnou nádheru za desetitisíce ale nešlo. Proč taky, když málokoho také zajímá obal? „Swarovski to rozhodně není,“ smála se modelka, která na závěr pobytu vybrala vítězku svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Budete valit oči, která nádherná dívka vyhrála!

Reklama

Další články

Načítám