Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není ještě ani plnoletá, ale svou výškou by strčila do kapsy většinu mužů. Půvabná Elisany da Cruz Silva v sedmnácti letech měří 203 centimetrů a platí za nejvyšší teenagerku Brazílie. Ačkoli by mohla aspirovat na modelku, její míry jsou už i na módní mola příliš. Co se sportů týče, svou výšku zatím příliš nevyužila. Raději si ve volném čase užívá romantický vztah se svým o pět let starším přítelem. Ten je zároveň minimálně o tři hlavy menší než ona, ale ani jednomu prý výškový rozdíl nepřekáží.

Elisanin přítel, stavbař Francinaldo da Silva Carvalho, je přitom naopak malého vzrůstu, měří pouhých 163 centimetrů. Zamilovaná dvojice pochází z brazilského Salinopolisu a svým netradičním vzezřením jsou proslulí v širokém okolí.

Pohledná Brazilka nemá výšku v genech po rodičích, její vzrůst je výsledkem zdravotních komplikací. Elisany trpěla formou gigantismu, kdy se jí na hypofýze utvořil tumor. Ten způsoboval, že dívka stále rostla. Před dvěma lety jí byl nádor odoperován poté, co se její příběh poprvé medializoval. Elisanin růst se tak zastavil na výšce 203 centimetrů.

Francinaldo je ve vztahu maximálně spokojený a říká, že jeho přítelkyně je krásná a oni jsou společně velmi šťastní. Páreček spolu chodí rok a půl a zatím bydlí u Elisaniných rodičů v jejich domě u pláže.

Reklama

Další články

Načítám