Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ať dáváte přednost jednoduchým liniím a vzorům nebo upřednostňujete honosnější květinové vzory, raději usínáte v zelené, modré, žluté nebo třeba růžové… Za povlečení v originálním a stylovém designu rozhodně nemusíte utrácet velké peníze! Příjemná 100% bavlna je nejoblíbenějším materiálem povlečení a je dostupná v mnoha barevných provedeních i vzorech, ze kterých si vybere každý. Internetový obchod 4Home nyní přináší exkluzivní nabídku pouze pro čtenáře super.cz se slevami na vybrané povlečení až 40 % od 299 Kč! Nabídka platí od 3. do 10. července nebo do vyprodání zásob a nelze ji kombinovat s jinými akcemi 4home, a.s.

Povlečení Puntík ve veselé zelené

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bavlněné povlečení nejen pro hravé duše. Oblíbený retro design puntíků v zelené barvě potěší každého. Jemná 100% bavlna vám zaručí příjemný spánek. Praktické zapínání na knoflíky/cvočky. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech nyní pouze pro vás se slevou až 40 %! Klasický rozměr na jednolůžko za 299 Kč, v prodloužené délce za 349 Kč a na francouzskou postel za 599 Kč. Využijte svou slevu uvedením slevového kódu SUPER73 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz.

Povlečení Loretta pro růžové sny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jemná kombinace růžové s moderní fialovou dodá vaší ložnici stylový design. Příjemná 100% bavlna vám zaručí příjemný spánek. Praktické zapínání na knoflíky/cvočky. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech nyní pouze pro vás se slevou až 40 %! Klasický rozměr na jednolůžko za 299 Kč, v prodloužené délce za 349 Kč a na francouzskou postel za 599 Kč. Využijte svou slevu uvedením slevového kódu SUPER73 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz.

Povlečení Wendy pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantický motiv květin a oblíbená modro-bílá barevnost povlečení Wendy vám přinese samé příjemné sny. Jemná 100% bavlna vám zaručí příjemný spánek. Praktické zapínání na knoflíky/cvočky. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech nyní pouze pro vás se slevou až 40 %! Klasický rozměr na jednolůžko za 299 Kč, v prodloužené délce za 349 Kč a na francouzskou postel za 599 Kč. Využijte svou slevu uvedením slevového kódu SUPER73 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz.

Povlečení Slunečnice rozzáří váš den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebuje vaše ložnice trochu barev? Vsaďte na povlečení se slunečnicemi, které přinese do interiéru zářivou letní atmosféru. Jemná 100% bavlna vám zaručí příjemný spánek. Praktické zapínání na knoflíky/cvočky. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech nyní pouze pro vás se slevou až 40 %! Klasický rozměr na jednolůžko za 299 Kč, v prodloužené délce za 349 Kč a na francouzskou postel za 599 Kč. Využijte svou slevu uvedením slevového kódu SUPER73 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz.

Saténové povlečení Laura v jednoduchém designu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak se říká: v jednoduchosti je krása. Pokud je to i vaše motto, určitě si zamilujete modré odstíny povlečení Laura v klasickém designu proužků. Díky 100 % bavlněnému saténu získává povlečení vyšší odolnost a také neuvěřitelnou jemnost. Praktické zapínání na zip. Povlečení nabízíme v klasickém rozměru na jednolůžko se slevou 38 % za 499 Kč. Využijte svou slevu uvedením slevového kódu SUPER73 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz.

Další články

Načítám