Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nový rok začíná ostrým bojem módních návrhářů. Přinášejí totiž na módní pole novou várku krásných podprsenek. Které tento rok vyhrají – krajkové, či elegantní hladké? Podívejte se na top favority!

Věčná rivalita! Hladké podprsenky svádějí boj s krajkovými i v tomto roce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedny jsou praktické, druhé nesmírně elegantní. Ale všechny v tomto týdnu seženete na Astratexu až s 30% slevou. Vykročte do nového roku správnou nohou a v novém spodním prádle!

Tip 1: Sněhobílá variace vhodná i na svatbu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní spodní prádlo dokáže okouzlit nejen na svatbě. Krajkové podprsenky jsou totiž neuvěřitelně ženské, sexy a elegantní. A podprsenka v našem výběru není výjimkou. Jedná se o praktickou „bardotku“, která skvěle padne pod korzetové šaty i pod topy bez ramínek. Navíc se může pochlubit revolučním rovným střihem, který vyčaruje krásná zakulacená ňadra. Zkrátka se stává hitem této zimy.

Tip 2: Push-up pro malá i větší prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I klasické hladké podprsenky umějí být elegantní a okouzlující. Dokonalým příkladem je podprsenka Brillant Brasserie. Ta decentně kombinuje hladké košíčky a krajkové boční díly. Je tak vhodná pod přiléhavá trička i jako luxusní kousek do ložnice. Zvlášť když si pořídíte ještě kalhotky do sady. U nás je k sehnání ve třech praktických barvičkách – černé, bílé i tělové – a vyrábí už od velikosti 65A!

Tip 3: Krajka v ženských barvičkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I tuto sezónu zůstávají v módě všechny fialkové odstíny. A krajková podprsenka Laura se představuje hned v několika oblíbených barvách – lila, fialové, lososové i klasické černé. Díky push-up efektu si plný hrudník mohou užít ženy už s velikostí od 70A. Vycpávky jsou však vyjímatelné a k dispozici je velikost až 85D. Nezapomeňte si pořídit do kompletu i tanga!

Tip 4: Prostá bílá na každodenní nošení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena má dennodenně náladu na romantiku a nosí den co den luxusní podprsenky? V šatníku správné ženské nechybí ani jednoduchý pohodlný kousek, ve kterém přečká útrapy všedního dne. A tímto praktickým kouskem je také podprsenka Cher. Žádné zbytečné zdobení, žádné krajky, které by se rýsovaly pod přiléhavým oblečením, a žádné další složitosti. Jednoduše podprsenka do pohody!

Tip 5: Krajková romantika pro všechny něžné duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinová móda je zpět! Tedy alespoň ta decentní. Jemné kvítky v kombinaci se střízlivými barvičkami vytváří z podprsenky Muscari originální kousek pro romantičky i milovnice tradičních vzorů. Vyjímatelné vycpávky dokáží i z menších ňader vykouzlit plný dekolt a díky nižšímu středu je tato podprsenka vhodná i do hlubokých výstřihů. A pro pohodlí při celodenním nošení je vnitřek košíků podšit bavlnou!

Další články

Načítám