Hlavní obsah
Článek

Tihle dva se opravdu nemají rádi! Nelítostný souboj mezi Josefem Koktou a Monikou Štikovou pokračuje. Začal tím, že matka Ornelly Štikové (31) řekla, že dcera s přítelem Pepou odjíždí na dovolenou na Slovensko. To se ovšem manželovi Gabriely Partyšové nelíbilo a označil Moniku za šílenou stínovou tchyni. Šéfová projektu Ornella reagovala tak, že Koktu častovala vulgárními výrazy a naznačila, že u něj vnuk Quentin jen trpí. A už je tu další kolo slovní výměny názorů!

„P**a slavomanská,“ umístil v reakci na to Kokta na svůj profil na sociální síti. Dnes byl vůbec drsný. „Ona je blázen, patří do Bohnic,“ pokračoval dále s tím, že tchyně je šílená a nechce s ní mít nic společného. Později první vzkaz raději smazal, ale už bylo pozdě.

Monika Štiková se s dcerou Ornellou před časem pohádala, ta se pak promptně přestěhovala k otci svého čerstvě narozeného dítěte. Monika reagovala tím, že se rozhodla vsadit všechny karty na mladší Charlotte a angažovala ji do videoklipu.

Přestože se snažila o usmíření s Ornellou, dnešní slovní výlevy obou účastníků „plodné“ diskuse tomu však asi moc neprospějí.

Reklama

Další články

Načítám