Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nakupujete dovolenou na poslední chvíli? Pak se vám může stát, že na dovolenou neodletíte. Stejně tak, jako se to stalo rodině z Prahy, která čekala na co nejnižší cenu a nakonec neodletěli nikam. Rezervujte si dovolenou na stránkách, kde jsou akční first minute ceny na léto 2013 včetně zájezdů s dětmi zdarma – např. www.dovolena.cz od STUDENT AGENCY, která je známá vysokou kvalitou svých služeb.

Mallorca

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ostrov Mallorca láká k návštěvě svými přírodními krásami, příznivým podnebím i kulturním bohatstvím. Mallorca je ráj pod sluncem, kde slunce svítí více než 300 dní v roce a po celou tuto dobu je moře průzračné, příjemně teplé a přívětivé. Vyznavači sportu, zábavy, ale i poznávání si také na Mallorce přijdou na své. Jsou zde k dispozici vodní parky, delfinárium a další zábavní centra, nabídka sportů je neméně rozsáhlá od vodních sportů přes silniční a horskou cyklistiku až po tenis nebo golf.

Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se řekne Egypt, každý si v první chvíli vybaví pyramidy a další starověké památky, kterými tato země překypuje. Egypt však nabízí mnoho dalších atraktivit, mezi to nejzajímavější patří korály v Rudém moři, které jsou rájem pro potápěče. Na své si zde přijdou i golfisté či turisté, kteří dávají přednost aktivnímu odpočinku a poznávání před odpočinkem na hotelové pláži. Těm můžeme doporučit plavbu lodí po Nilu, která je určitě naplní spoustou nezapomenutelných zážitků.

Řecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řecko je jednou z nejbohatších evropských zemí na kulturní památky a historii. Můžete obdivovat krásy vrcholné antiky i starověké umění filozofů a architektů. Kromě koutku historie nabízí Řecko specifickou kulturu, architektonické skvosty a překrásné pláže s azurovým mořem. Členité pobřeží protkané malými a většími ostrovy poskytuje příležitost pro atraktivní dovolenou s množstvím výletů, které můžete absolvovat.

Další články

Načítám