Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda světového modelingu Hana Soukupová (27) už brzy přivede na svět svého prvního potomka. Jak už vás Super.cz informoval jako první, kráska čeká s manželem Drewem Aaronem chlapečka, který ponese jméno Finn.

„Celým jménem to bude Finn S. Aaron. Finn je jméno, které jsme s manželem společně vybrali, budeme mu říkat Finíčku, S. je zkratka mého příjmení Soukupová a Aaron je příjmení mého manžela. Brali jsme se sice už před sedmi lety, ale teprve teď jsem přijala jeho jméno a jmenuji se Hana Aaron Soukupová, takže budeme jedna velká rodina,“ prozradila sličná modelka, která se modelingu věnuje už od svých čtrnácti let.

Teď se však chce naplno věnovat rodině. A není divu, protože toho má za sebou opravdu hodně.

„Od modelingu jsem si dala lehčí pauzu už před dvěma lety. Vždyť už od šestnácti let jsem bydlela v New Yorku a dostala se až na úplný vrchol. Titulní stranou amerického magazínu Vogue se v celé historii pyšní jen dvě Češky - já a Karolina Kurková! Najednou jsem ale věděla, ze je čas na další krok. Na rodinu a zázemí. Koupili jsme krásný dům v Greenwich, který jsme zařídili a plánovali rodinu. Teď čekáme miminko, takže se mi splnil další velký sen,“ svěřila nám kráska, která byla tváří řady světoznámých značek.

Rodačka z Karlových Varů se proslavila  díky unikátním vodním šatům, které oblékla v kultovním spotu na minerálku. Nedávno navíc archivy vydaly unikátní a hodně odvážnou část záznamu z natáčení spotu, která dosud byla publikována jen výjimečně. Hana Soukupová se ukázala téměř nahá, dokonce bez vodních šatů, což můžete vidět v tomto videu.

Reklama

Další články

Načítám