Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Po čem ženy a muži touží? To je otázka za milión! Loverator zná odpověď. Za podpory mnoha specialistů a po téměř dvou letech přísného testování a zdokonalování, nám představuje nové a vylepšené kolekce. Vysoký lesk, luxus, švýcarská preciznost a exkluzivita, i tak se dá charakterizovat nový ručně vyráběný Loverator Swarovski - módní doplněk a stylová erotická pomůcka v jednom!

Loverator Swarovski kolekce Berlin (stone – kámen)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Padající kámen, to je motiv nového Loveratoru z kolekce Swarovski Berlin. Art design tohoto luxusního polštáře byl inspirován kameny z rozpadající se berlínské zdi. Tento model obsahuje krystaly Swarovski Elements v počtu 255 kusů a v unikátních dvou provedeních – Swarovski Crystal & Swarovski Crystal Black. Podložka Loverator nabízí ideální sklon, přizpůsobený tomu, abychom vždy a bez problémů našli mnohdy utajovaný Bod G.

Loverator Swarovski kolekce Paris (city of love – město lásky)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, Paříž je a vždy bude městem lásky. Je ale také městem vytříbeného vkusu a designu. Romantika pařížských ulic na nás dýchá doslova na každém kroku. I proto tvoří art design tohoto Loveratoru tři rozkvetlá srdce. Tento motiv je vyroben z 238 kusů krystalů originálních Swarovski Elements. Orgasmus již nemusí být fádní! S orgasmickým polštářem Loverator Swarovski vždy mile překvapíme.

Loverator Swarovski kolekce Prague (heart of europe – srdce evropy)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky Loveratoru jsme my Česi světová jednička ve výrobě orgasmických polštářů. Kolekce Loverator Swarovski to posouvá ještě mnohem dále. Praha je srdcem Evropy, proto je motivem této kolekce právě srdce. Originální umělecký motiv je tentokrát tvořen 188 krystaly Swarovski Elements. Kolekce Loverator Swarovski se vyznačuje nádherným designem, který nás dovede k vytouženému orgasmu. Sexuální polohy již nikdy nebudou stereotypní!

Loverator Swarovski kolekce Verona (lovers - milenci)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čtěme erotické povídky a milujme se na Loveratoru. Verona je italské město, známé především ze Shakespearova dramatu Romeo a Julie. Tito dva milenci tvoří symbol nespoutané lásky. Symboly muže a ženy, ručně vyráběné ze 115 kusů krystalů Swarovski Elements, tvoří příznačný motiv právě pro tuto kolekci. Loverator Swarovski je luxusní podložka z hebkého Španělského sametu. Je skvělým doplňkem i pro lidi vyššího věku. Nám všem nabízí pohodlnější a jednodušší milování.

Loverator Swarovski Crystal Art

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Německé, rakouské a švýcarské prémiové materiály + česká ruční výroba, to vše je Loverator Swarovski! Každý důmyslně vyráběný kus je unikátní originál! Tento stylový doplněk kvalitního sexuálního života nemusí ale jen ležet schovaný ve skříni jako klasické erotické pomůcky - hodí se skvěle i jako luxusní doplněk interiéru obývacího pokoje či ložnice, kde poslouží mimojiné i jako podložka nohou při sledování TV. Loverator Swarovski nabízí opravdu multifunkční praktické i designové využití. Jeho unikátní řešení umožňuje to nejlepší milování a dokonalý orgasmus!

Další články

Načítám