Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdopak je asi tajemná dívka, kterou si o víkendu vezl v autě čerstvě nezadaný herec Robert Pattinson (37)? Fotografové dvojici zvěčnili na silnici v losangeleské čtvrti Los Feliz, jak společně odjíždějí neznámo kam v hercově červeném pick-upu. Na korbě přitom měli naložený ping-pongový stůl. Rusovlasá slečna, která Pattinsonovi dělala společnost, se velmi podobala jeho bývalé partnerce a herecké kolegyni z Twilight ságy Kristen Stewart (34), s níž se koncem května definitivně rozešel.

Ačkoli média ještě před rozchodem uváděla, že Kristen je rozpolcená ze stále bližšího kontaktu mezi Robertem a zpěvačkou Katy Perry (39), kolem fanynkami milovaného herce se nejspíš točí úplně jiná žena.

Přestože pořízené fotografie ze sobotního odpoledne nejsou příliš kvalitní, s Kristen neznámou ženu spojují minimálně stejně vlnité vlasy a brýle s výraznými obroučkami. V podstatě ty samé měla herečka o den později, když byla vyfocena pro změnu na letišti v Los Angeles.

Reklama

Další články

Načítám