Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný světový producent, zakladatel Black Eyed Peas a také rapper Will I. Am, který momentálně vévodí světovým hitparádám s hitem s Britney Spears, byl v Praze. V české metropoli natáčel s kapelou nový videoklip. Super.cz získal exkluzivní foto z baru Coco, kde jako DJ hrál tři hodiny.

"Byla to hrozná náhoda. Domluvili jsme se přes známé z produkce, která s Willem točila v Praze videoklip. Will dostal nápad, že by si chtěl zahrát v nějakém předním klubu a já byl nadšený. Měl hrát hodinu a nakonec z toho byl tříhodinový set. Kdybychom to jako klub měli platit, nestačila by nám na honorář v řádech miliónů ani roční tržba. Byla to naprostá náhoda a mám celoživotní zážitek," řekl Super.cz majitel klubu DJ Uwa.

V klubu byl také s bubeníkem Keithem Harrisem, který se slavným hudebníkem hraje v Black Eyed Peas. Jako bubeník působí také v kapele Madonny, Ushera nebo MJ Blige.

"Atmosféra byla neskutečná. Ochotně se oba fotili s fanoušky, bylo to neuvěřitelný. Fakt pecka," dodal DJ Uwa.

Reklama

Další články

Načítám