Hlavní obsah
Článek

V Karlových Varech snobských párty rok od roku ubývá, takže hvězdy potřebují stále méně drahých rób. Po slavnostním zahájení, kde mnozí vystřídali i dva outfity, jsme byli zvědaví, jak se vypořádají s další společenskou akcí.

Přísně uzavřená párty jednoho z hlavních sponzorů festivalu se konala na Mlýnské kolonádě. Davy se tam zrovna nehnaly, takže nebyl problém v klidu nafotit, v čem si známé tváře vyšly a zhodnotit, jak to společně sluší párům.

Nekorunovaným králem a královnou večera byli manželé Bartoškovi, kteří nepotřebují prvoplánový barevný prvek, aby působili sladěně. Zrovna tak i Simona Dvořáková s Tomášem Topolánkem, Livia Klausová s vnukem nebo Kateřina Mátlová, která dorazila s kamarádem.

Až urputnou snahu projevili muzikant a politik Jan Kalousek s manželkou, kteří se snažili najít kravatu a pachminu stejného odstínu. Naopak ostrá červeň kravaty bratra Elišky Kaplicky se dost bila s výraznou růžovou na šatech jeho sestry. A Klára Issová se nemusela ladit s nikým, na večírky chodí sama.

Reklama

Další články

Načítám