Hlavní obsah
Článek

Většina hereček truchlí, když přijdou o roli ve velmi slušně placeném seriálu. Příkladem je Pavla Vitázková. Ta byla tak zhrzená ze smrti své postavy v seriálu Cesty domů, že o roli přes zákaz lkala v rozhovoru pro časopis. To Yvetta Blanarovičová si úmrtí v podstatě vyprosila.

"Účinkovala jsem ve slovenské verzi seriálu Ordinace v růžové zahradě. Prostě jsem to nedokázala stíhat. Být v šest ráno na place v Bratislavě, když mi v Praze končilo vystoupení v jedenáct, bylo nad mé fyzické možnosti," svěřila Super.cz. "I když celý tým byl skvělý, vyprosila jsem si na scenáristech, aby moje postava z děje zmizela," vyprávěla.

"Zprvu jsem měla jen odjet do Rakouska, ale pak se zprostředkovaně diváci dozvěděli, že jsem měla havárii," přiznala. Na své rodné Slovensko přitom nezanevřela.

"Své aktivity jsem tam namířila jiným směrem. Rozšířila jsem o Slovensko aktivity mé nadace La Sofia. Souběžně s Českem tam probíhá velká soutěž pro talentované děti z dětských domovů. Jsem moc ráda, že mě podpořili i moji bývalé kolegové z "Růžovky" jako Marián Labuda," pochvalovala si.

Reklama

Další články

Načítám