Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sláva s sebou přináší mnoho radosti, ale také potíží. Své by o tom mohla vyprávět moderátorka Eva Decastelo (45), která byla velmi populární kvůli svým aktům. „Psychouš chtěl vyvraždit celou mou rodinu,“ vzpomíná na drsné okamžiky svého života Eva.

„Teď už divné fanoušky nemám. Už je to v pohodě, protože jsem matka od dvou dětí a mám manžela. Ale kdysi dávno, když jsem byla dívka Penthousu, měla jsem jednoho opravdu neodbytného fanouška,“ vybavuje si Decastelo, kterou jsme vyzpovídali na natáčení filmu Lovci a oběti, v němž má i malou roli.

„Vždy jsem mu zdvořile odpověděla. Pak se to ale dostávalo do takového stádia, že psal, abych za nim přiletěla do Ameriky. Pak mě vyděsilo, když chtěl přijet on za mnou. Ve finále psal, že pokud nepřiletím do Ameriky, kam on mi řekne, tak že zabije moji rodinu, že ví, kde bydlím,“ tvrdí moderátorka.

Všichni její blízcí se dosud těší dobrému zdraví, takže úchyl své výhrůžky nesplnil, tehdy měla ale Eva malou dušičku. „Hlásila jsem to na policii, tam mi ale řekli, že po emailech z Ameriky nic nepoznají,“ krčí rameny závěrem.

Reklama

Další články

Načítám