Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je jí dvacet a je to pořádný kus ženské. Všem, kdo se v Tunisu zúčastnil soustředění s Dominikou Mesarošovou, která si hledala dívku, jíž by mohla pomoci na začátku kariéry, Petra Doležalová připomínala Alenu Šeredovou (46). Ne nadarmo dostala přezdívku ragbistka. Je vysoká, je krev a mlíko, má obří charisma i dekolt. Podívejte se do fotogalerie na fotografie vítězky specifické soutěže krásy, o které ještě hodně uslyšíme!

Když Petra přišla k Dominice na casting, všichni se nestačili divit. Nebyla právě z nejhubenějších (zbožňuje sladké), ale i tak měla šmrnc. O to větší překvapení přišlo na letišti před odletem, kam přišla krásně vysportovaná. A to sebevědomí! Neustálý úsměv na rtech, schopnost vycházet s kýmkoliv, bezvadná postava a ohromný sex-appeal rozhodly o tom, že se Doležalová stala novým koněm Dominiky Mesarošové (38) (podívejte se i na loňskou vítězku Janu Kvardovou).

„Je to týmový hráč a všechny okouzlila. Nemohla jsem vybrat líp, což dokazuje i fakt, že ani ostatní dívky neměly s její výhrou problém,“ svěřila se Super.cz Mesarošová. Ta s dvanáctkou dívek v Tunisu trávila týden na soustředění. Učila je se svým týmem chodit přehlídky, líčit se, česat, cvičit a další nezbytné dovednosti.

A jaká vlastně „nová Šeredka“ je? Má snad miliardu zálib. „Ráda chodím do posilovny a miluju veškerý sport. Navíc miluju zábavu a lidi, na které je spoleh,“ tvrdí Petra, z níž vyzařuje neuvěřitelná energie a chuť do života. Podle jejích přátel je ohleduplná, milá a dobrosrdečná, ale umí být i tvrdohlavá.

Tak uvidíme, protože jestli někdo ze začínajících modelek má šanci dostat se v Česku nahoru, je to právě Petra. Takový zjev v tom nejlepším slova smyslu už tu dlouho nebyl!

Reklama

Další články

Načítám