Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s podnikatelem Richardem Podroužkem, s nímž byla zasnoubená, se bývalá Miss ČR Jana Doleželová (42) stáhla do pozadí. Neobjevuje se na společenských akcích a ke svému soukromí se po několika mediálních útocích svých kolegyň naprosto odmítá vyjadřovat.

Na karlovarském festivalu tomu není jinak a krásná brunetka se tváří, že je tady úplně sama samotinká. To by ale bylo u tak nádherné ženy hodně divné. Trochu jsme zapátrali a zjistili jsme, že má dost blízko k poslanci za ODS Davidu Šeichovi, jenž se festivalu také účastní.

Pár se od sebe sice drží dále, než je obvyklé, ovšem jeden snímek, na němž stojí pouhý metr a půl od sebe, se nám získat podařilo. Když si totiž Šeich všiml přítomných fotografů na párty jednoho ze sponzorů festivalu, od Jany u vchodu hbitě odskočil.

Šeich se dostal do povědomí veřejnosti tím, že přestože se vždy věnoval problematice dopravy, v roce 2006 ho policisté nachytali s 2,4 promile v krvi.  Musel tak zaplatit pokutu 45 tisíc korun a sebrali mu na 14 měsíců řidičák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám