Hlavní obsah
Famous
Článek

Strávit Vánoce odlétli Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) na karibské ostrovy Turks a Caicos. Využili nabídky návrhářky Donny Karan, která jim tam zapůjčila svou rezidenci na soukromém ostrůvku. Hollywoodský pár pobývá v tropickém ráji s šesti potomky a dvaadvaceti příbuznými. Spekuluje se tak o tom, že se tam Brad a Angelina vezmou.

Dvojici pomáhá na ostrovech s hlídáním dětí hned dvanáct chův. Už na Vánoce letěla na ostrovy s Bradem také jeho matka Jane. Po svátcích se přidalo dvaadvacet dalších příbuzných z obou stran. A to už je podezřelé. Je přitom jasné, že se Pitt a Jolie pokusí svatbu utajit před novináři.

„Jsou v Donnině domě, ta tam není, a ostrov si ihned zamilovali, protože je soukromý a zcela nerušený. Angelina chodí s dětmi do Donniných jógových lázní. Běhají po ostrově a nemusejí se vůbec bát, že je bude někdo rušit, a jen tak si tam odpočívají,“ psal New York Post ihned po Vánocích.

Stylistka Angeliny Jolie vyzvedla snubní prstýnky 27. listopadu u klenotníka Neila Lanea. Stejný návrhář šperků také vyrobil pro Angelinu zásnubní prsten, který si u něj zadal Brad.

Pitt na konci listopadu promluvil o chystané svatbě, protože se údajně na to neustále ptají nejen novináři, ale také jejich potomci: „Moje děti na mě tlačí mnohem víc a je to něco, co bych chtěl stihnout ještě za jejich života, ale také mám pocit, že ten čas musí dozrát a přijít. Ten čas je blízko. Bude to brzy. Cítím to velmi dobře.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám