Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Tomáš Hanák před lety přiznal problémy s alkoholem. Se závislostí se i léčil, a dokonce prohlásil, že se nikdy nenapije až do té doby, než bude jeho synovi osmnáct let. Super.cz však Hanáka načapal s panákem irské whisky. A to jeho synovi není ještě ani čtrnáct!

"Měl jsem drink, ale neusrkl jsem si. Strašně bych si rád usrkl, ale musím ještě čtyři a půl roku počkat. Já to očmuchávám. Dnes jsem očmuchával skvělé pivo a whisky. Ta vůně toho zrání v těch sudech, je to strašně těžký. Prosím všechny, aby pili s mírou, ať neskončí jako já. Je to řehole, není to dobré," řekl otevřeně Super.cz Hanák.

Prý je pro něj stále někdy dost těžké mít ve své blízkosti alkohol a nenapít se. "Někdy je to v pohodě, jindy je to těžké. Když se sejdou věci, že člověka nebaví práce, musí do ní jít a ještě se z novin dozvídá, co se děje kolem, nejraději by člověk strčil hlavu do štoudve a utopil se. Ale to já nemůžu. Doktoři mi řeknou, jděte si zaběhat, pane Hanák. Tak utíkám jako blbec a není to lepší," říká s úsměvem herec," který má dva způsoby, jak se s tím vyrovnat.

"Jeden je jít do kina, nechat se pohltit filmem, sledovat iluzi a být v jiném světě. A druhý je má žena," uzavřel herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám