Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a reportérka V.I.P. zpráv na TV Prima Lenka Špillarová bude mít co vysvětlovat. Fanatický obdivovatel zpěvačky Ivety Bartošové prý podává na Lenku trestní oznámení. Důvod? Podle něj kryje domácí násilí, které na zpěvačce páchá její partner Josef Rychtář.

"Je to pravda, napsal mi to Macura v mailu. Je to docela legrace," řekla Super.cz Špillarová. "Samozřejmě ho kreju. Máme dohodu s Pepou Rychtářem, Ivetu máme doma v garáži, bude tam do příští neděle bez jídla a bez pití, protože jsem tady ve Varech," upřesnila se smíchem krásná reportérka.

"Pro mě to je práce. Je mi vlastně úplně jedno, co mezi sebou mají nebo nemají. Jestli se doma mlátí nebo pijou, fakt mi je to fuk. Jsem s nimi v kontaktu, protože mi dávají rozhovor. A kdybych viděla, že Pepa Ivetu mlátí, tak bych o tom reportáž natočila a nic nekryla. A pana Rychtáře bych slovně pěkně sjela," dodala Špillarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám