Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jedním z asi nejvtipnějších protestů proti českým zpěvákům byl ten kvůli koncertu Michala Davida (63). Jeho fandům se totiž nelíbilo, když na jednom z podzimních koncertů museli na svou hvězdu čekat víc jak hodinu vestoje. Podporovatele Michala, kterým už dávno prořídly vlasy i kosti, vlivem zralého věku rozbolely nohy!

Někteří z nich ho kritizovali, že je na nedávném vystoupení ve Frýdku-Místku na sebe coby velká celebrita nechal čekat po předskokankách ze skupiny Holki víc jak hodinu. A stěžují si na to, že většina z jeho posluchačů už jsou lidé středního a staršího věku, nemohou stát déle na jednom místě, protože je bolí nohy, záda, zkrátka celý člověk.

„To se musím ohradit, žádnou předkapelu nemám, to byla věc pořadatele. Já měl vystoupit od osmi, tak jsem také na pódium v tu dobu přišel. Fanoušků si nesmírně vážím a nenechal bych je čekat. A co se týče toho věku: stárneme zkrátka všichni. Asi budu muset za chvíli přestat s Lucernami na stojáka a všechny ty diskohity budou diváci poslouchat vsedě jak při komorním koncertě,“ smál se dobře naladěný Michal David, kterému ve skutečnosti nechodí na vystoupení jen kmeti a stařenky, ale také nejmladší generace.

Takže se může stát, že první řady budou vyhrazeny propříště speciálnímu dětskému koutku a zbytek prostoru bude určen pro ty sedící starší, pokročilé a bolavé...

Související témata:
Klouby

Reklama

Další články

Načítám