Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant David Koller prošel se svojí manželkou Sylvou velmi strastiplným obdobím. Sylva přiznala, že pět let bojovala s bulimií. Pak se léčila na psychiatrii i s bludy a halucinacemi. "Už jsem v pořádku," řekla Super.cz před týdnem Sylva Kollerová. Čert ale nikdy nespí. Její muž se rozhodl vystoupit na festivalu Mezi ploty v pražské psychiatrické léčebně v Bohnicích.

"Je to už dvacátý ročník festivalu a jsme opravdu rádi, že vedle dalších desítek účinkujících přislíbil zahrát i David Koller," radoval se i dlouholetý organizátor festivalu Robert Kozler. Pro Kollera je přitom takové prostředí poněkud tíživé. Když se manželka léčila na psychiatrii, musel sám zvládat péči o dvě malé děti.

Festival mezi ploty se koná tento víkend. David Koller se na pódiu objeví v neděli. To vystoupí například i Dan Bárta, Tomáš Klus, Gypsy.cz nebo vnadná zpěvačka Tereza Černochová.

Reklama

Další články

Načítám