Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější česká módní bloggerka Nena na sebe upozornila už na minulém ročníku karlovarského filmového festivalu, kdy patřila k nejlépe oblečeným ženám a všichni se po ní otáčeli. Letos tomu nebylo jinak.

Nena se tentokrát rozhodla pro styl chytré horákyně a na zahajovací párty dorazila v modelu, který bral dech. "Vždyť jsem oblečená od hlavy až k patě," smála se krásná blondýnka, ovšem zapomněla podotknout, že materiál róby mnoho prostoru pro fantazii nenechával.

Nena sice už začala sama šaty také navrhovat, ale pro slavnostní příležitost zvolila model od návrháře Lukáše Lindnera. "Sice vypadá hodně odvážně, ale nebojím se, že bych ukázala víc, než bych chtěla. Pod šaty jsou totiž speciální šortky," vysvětlila Nena, která se tentokrát s partnerem Michaelem zdržela jen krátce. Přesto si s sebou přivezla spoustu šatů. "Vždycky se oblékám podle momentální nálady, tak musím mít na výběr," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám