Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší událost léta, filmový festival v Karlových Varech, byl včera oficiálně zahájen. Ale už týdny a měsíce se celebrity přehrabovaly v šatníku, se stylisty běhaly po obchodech prestižních značek či navštěvovaly ateliéry módních návrhářů. Každá z dam toužila ve Varech zazářit.

Nádherný overal od návrhářky Ivany Mentlové oblékla Taťána Kuchařová (36), Jitka Schneiderová (51) si vybrala šaty z módního domu Dior, Andrea Verešová (43) sáhla po šatech návrhářky Natali Ruden, která ve vlastním modelu na zahajovací ceremoniál také dorazila. Tereza Voříšková (34) zvolila šaty návrháře Jakuba Polanky, Linda Bartošová si zase oblékla sexy model od návrhářky Jaroslavy Sedláčkové.

Jednoznačně největší rozpaky ale budil hodně podivný outfit jinak vynikající a velmi sympatické herečky Lenky Termerové. Květinová louka by se jistě hodila na hippie sraz kamarádů ze střední školy, ale na zahajovací večer filmového festivalu to bylo hodně málo.

Posuďte sami, komu se to nakonec povedlo, a kdo svým outfitem spíše vyděsil, než potěšil oko.

Reklama

Další články

Načítám