Hlavní obsah
Článek

To, že herečka Jana Švandová (76) vzala pojem stárnout s grácií vážně, a vypadá neskutečně výborně, se už psalo mnohokrát, ale pokaždé nás stejně překvapí. Na zahajovacím ceremoniálu a následné párty karlovarského filmového festivalu tomu nebylo jinak.

Do hotelu Thermal, kde probíhala první část večera, dorazila s manželem Pavlem Satorie v šatech, které si vypůjčila v půjčovně, kterou pro celebrity zřídil jeden módní magazín. Ale daleko více jí to slušelo v šatech, v nichž zářila na párty v Puppu. "Ty jsem si nechala ušít od Beaty Rajské," svěřila Super.cz herečka.

V modelu bylo vidět, jak je neuvěřitelně štíhlá v pase, až se nám to zdálo v jejím věku nepravděpodobné. To bez funkčního stahovacího prádla snad není možné. "Tohle ale opravdu dámy neprozrazují," řekla s úsměvem Jana.

Švandová letos mimořádně nebude oslavovat na festivalu svoje narozeniny. "Jsme tady jen do neděle, ani golfové hole jsem si s sebou nevzala. Budeme mít společnou oslavu se Světlanou Nálepkovou (63) v Praze," vysvětlila Švandová.

Reklama

Další články

Načítám