Hlavní obsah
Článek

Tak takhle dobrou náladu snad neměla žádná hvězda, která v posledních letech zavítala na karlovarský filmový festival. John Travolta navíc vypadá skoro stejně jako před desítkami let v Pomádě. Je tohle v šedesáti možné?

Když Travolta dorazil na zahajovací ceremoniál, kde přebíral cenu za celoživotní přínos světové kinematografii, málem nedošel do sálu. Zdravil se totiž snad s každým v prvních řadách davu, podával fanouškům ruce a na tváři měl neustále úsměv. Všimli jsme si, že jeho hustá hříva ovšem není tak úplně přírodní. Herec si evidentně nechal pomoci, a dal si vlasy nastřelit stejně, jako to vyzkoušeli třeba Marián Vojtko (51), Petr Janda (81), Pavel Šporcl nebo Martin Maxa (63). A také používání make-upu se rozhodně nebojí. To mu ale jako hvězdě nemůže nikdo vyčítat.

I když nebylo jisté, že se zúčastní i zahájení projekce jeho legendární Pomády v letním kině, v jedenáct večer tam zase dorazil. A to ho v sobotu čekala ještě tisková konference a uvedení jeho nového filmu Killing Season, tedy Sezóna zabíjení.

Reklama

Další články

Načítám