Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) se netají svou zálibou ve vzácných vínech. "Coby zrozenec v Beranu jsem přirozený labužník, a to ve všech směrech. A když je dobrá společnost a čas, ráda ochutnám dobré víno,“ svěřila Super.cz populární herečka na aukci nejvybranějších vín v kavárně Kaaba, kde byla zároveň i licitátorkou.

„Díky benefičním aukcím, které vedu pravidelně pro občanské sdružení Duha mám možnost nahlédnout do světa skvostných vín. Od fundovaného sommeliéra Flemminga Laugesena dostanu navíc spoustu zajímavých informací a slyším velmi osobni příběhy o lidech, kteří tyto výjimečná vina vyrábějí a věnují jim svůj čas. Vědět, co dražím a co všechno bylo do láhve vloženo, je proste zážitek,“ říká matka šestileté Sofie.

Poslední aukce, kterou Jitka Schneiderová moderovala, vynesla pro projekt Duhová prádelna více než sto třicet tisíc korun. "Já sama bych do drahých vín asi neinvestovala, stačí mi přičichnout k nim na komorních degustacích, beru to jako takovou lahůdku,“ uzavírá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám