Hlavní obsah
Článek

Trojici krásných hereček Jana Stryková, Hana Vagnerová (41) a Zuzana Stavná nestačí, že se aktuálně stýkají na nejrůznějších projektech, ale mají potřebu se setkávat i v soukromí. Dnes vyrazily herečky do Brna na Národní výstavu zvířat, kde dostaly možnost seznámit se s nejrůznějšími druhy domácího zvířectva. Nešlo ale o nějaké nudné krmení slepic a hlazení roztomilých beránků. Ve skutečnosti zde došlo k několika velmi vyhroceným momentům.

Největší zážitek z výletu měla určitě Jana Stryková, která se jako jediná odvážila vejít do býčí arény za tunovým býkem. Kolegyně ji pozorovaly zpovzdálí a obdivovaly její statečnost. „Když jsem viděla Janu, jak vodí toho obrovského býka, tak musím říct, že koníčci byli brnkačka,“ smála se Hana Vagnerová, která byla obletována obzvláště dětskými návštěvníky výstavy. Ti ji poznávali hlavně díky seriálu Vyprávěj a chtěli se s ní fotit.

Jana Stryková si setkání s býkem pochvalovala. „Překvapilo mě, že tak velké zvíře má tak jemnou srst,“ komentovala svůj zážitek poté, co vyšla z arény. „Jsem narozená ve znamení býka, tak to vlastně byla taková moje povinnost jít do býčí arény. A protože jsem zároveň v čínském zvěrokruhu koza, chtěla jsem ještě vidět kozu, ale poblíž žádná nebyla, tak jsem si alespoň pochovala ovečku,“ dodala se smíchem.

Vagnerová, Stavná a Stryková jsou v poslední době viděny pospolu velmi často. Spojuje je totiž hned několik projektů. Jedním z nich je i nový film Jana Hřebejka Zakázané uvolnění, který se začne natáčet už za tři týdny, a jehož děj se odehrává z velké části ve venkovské hospodě. Snímek má ale základ ve stejnojmenné divadelní hře, se kterou herečky jezdí i na zájezdová představení po celé republice, a tak mají tuto hořkou komedii možnost vidět diváci ještě dříve, než se objeví příští rok v kinech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám