Hlavní obsah
Článek

V tuniském letovisku Sousse místní v posledních dnech nevědí, kam dříve koukat. Na týden se tu ubytovala dvanáctka pohledných českých slečen, které se od své módní guru Dominiky Mesarošové (38) rozhodly naučit, jak se stát slavnou modelkou. Leckterá z nich má ambice být slavnější než Agáta Prachařová (38). Podívejte se do naší fotogalerie a sami posuďte, jestli se to dívkám může podařit!

Krásky se ubytovaly v místním Marhaba Beach Resortu s nádhernou zahradou, kde mohou každé ráno cvičit a během dopoledne trénovat chůzi a choreografii na závěrečnou módní přehlídku. Kromě toho ale řádí i v moři nebo se učí, jak komunikovat s novináři, nezapomínají ale ani na styling, líčení nebo cvičení póz při fotografování.

„Jak se tak náš pobyt chýlí ke konci, některé dívky se svým přístupem dostaly mezi mé favoritky. Jiné, které jsem k nim řadila na začátku, naopak asi nezvítězí. Můj projekt Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři ale dal určitě každé z nich něco. Mohou se dozvědět něco o sobě i o mé branži. Je to řehole a člověk musí být stoprocentní profesionál, který maká za všech podmínek. Jinak neuspěje,“ řekla nám Dominika, jež si na konci soustředění vybere jednu krásku, kterou si vezme pod svůj patronát a pokusí se jí změnit život a vést ji také při prvních krůčcích v šoubyznysu.

Super.cz už má svůj tajný tip a podle informací z týmu Dominiky nejsou šance naší divoké karty rozhodně vůbec malé…

Slečny, které by se chtěly zúčastnit dalšího ročníku projektu Mesarošové, jenž se bude konat v září v Egyptě, mají šanci do pondělí, kdy se v Praze koná závěrečný casting. Informace o tom, jak se zúčastnit, naleznou na oficiálních stránkách Dominiky Mesarošové.

Reklama

Další články

Načítám