Hlavní obsah
Článek

Podoba čistě náhodná? Jak se to vezme... Shodujících se faktorů mezi Justinem Bieberem (30) a Austinem Mahonem (17) je totiž více než dost. Údajný nový nápadník Seleny Gomez (31) je totiž také zpěvák, kterého proslavila videa na internetu, a navíc mají nápadně podobná křestní jména. Je ale ještě mladší, než Justin. Austin Mahone je teprve sedmnáctiletá hudební hvězdička, které se přezdívá ‚druhý Bieber‘. Se Selenou jej ale nedělí dva roky, ale téměř čtyři.

Gomez totiž v červenci oslaví jednadvacetiny, zatímco Mahonemu bylo sedmnáct teprve nedávno. Ve společnosti ještě několika přátel je zastihli fotografové v Disneylandu.

Mahone je přitom z dálky od Justina k nerozeznání. Podobně se obléká, je zhruba stejné výšky i postavy a dokonce se zaměřuje na ten samý styl hudby, který dělá jeho slavnější předchůdce.

Bieber a Selena se po několika pokusech o znovuobnovení vztahu definitivně rozešli teprve nedávno. Zatímco hvězda Disney Channel Selena je opatrná, Justin netroškaří a dělá jeden malér za druhým. K tomu byl už několikrát přistižen s krásnou servírkou Jordan Ozunou, která je pro změnu vdanou paní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám