Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) si nechala zkrátit vlasy. Pryč jsou její nádherné dlouhé lokny. "To nebyly moje vlasy. Měla jsem je napletené. Už mě to nebavilo. Navíc už ani není důvod. Měla jsem je hlavně kvůli pořadu TopStar Love a ten zrušili. A na svůj vesnický život mi stačí těch mých pět chlupů na hlavě," řekla Super.cz se smíchem Gavriely.

Martině je konce pořadu líto. Z televizní obrazovky ale úplně nezmizí. "Televize se rozloučila s produkcí Petra Lesáka, který pořad produkoval, a rozhodli se, že nebude pokračovat. Zůstane jen klasický TopStar a tam pro mě uplatnění našli. Stejně jako třeba Eva Decastelo budu dělat reportáže," dodala Gavriely v Coco baru DJ Uwy na křtu videoklipu Země kapely Embassy jejího přítele Marcuse Trana.

Martina s Marcusem se již rok snaží o dítě a jak sama Martina říká, jedno společné konečně mají. "Makali jsme na klipu několik měsíců a byla to makačka. Vzala jsem si na starost produkci, a protože jsme na klip měli minimum peněz, bylo to vážně náročné. Takže jedno miminko už s Marcusem máme," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám