Hlavní obsah
Článek

Takový koníček byste u dívky s vyholenými vlasy a piercingy nečekali. Dvacetiletá Katie Lawrence z londýnské čtvrti Camberwell zbožňuje japonskou kulturu a především tamní typické okaté panenky. Obdivuje je dokonce natolik, že vynakládá značné finanční prostředky a spoustu času, aby věrně napodobila jejich vzhled.

Mladá Britka proto utratí měsíčně 200 liber za make-up a denně stráví tři hodiny líčením, ale výsledek je geniální. Katie přiznává, že je na tomto stylizování závislá, a dokonce se rozhodla vzdělávat v oblasti japonské kultury. S líčením přitom začala již v jedenácti letech, kdy jí maminka Jill Lawrence (54) pořídila první lesk na rty.

„Miluji ty panenkovské hluboké oči, které mají animované postavy. Strávila jsem roky cvičením líčení, nasazováním kontaktních čoček i umělých řas, abych tak vypadala. Pro mě je ale důležité vypadat odlišně. To byl i důvod, proč mám piercingy. Jednoho dne bych ráda podstoupila plastickou operaci a nechala si udělat elfí uši,“ prozradila své netradiční vyhlídky do budoucna Katie pro Daily Mail.

S přirovnáním ke slavnějším kolegyním z Ruska Valerii Lukyanové a Anastasii Shpagině byste ale nepochodili. „Abych byla upřímná, myslím, že zvolily tu nejnudnější možnou cestu, jak se proměňovat v živoucí panenky,“ dodala rezolutně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám