Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) bude zřejmě opět nejzářivější hvězdou karlovarského festivalu. Svoji garderobu samozřejmě neponechala náhodě a Super.cz prozradila už dopředu, co si vezme na sebe na slavnostní zahájení v hotelu Thermal.

Exkluzivní šaty od známé návrhářky Natali Ruden byly navrženy speciálně pro příležitost zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Šaty nejmódnější korálové barvy jsou zhotovené z pravého hedvábí dovezeného přímo pro tuto příležitost z prestižní výstavy Premier Vision v Paříži. Šaty budou také součástí nové módní kolekce Natali Ruden, která má být představena na módní přehlídce v Karlových Varech pořádané Euronova Group v hotelu Richmond.

Šaty jednoduchého, ale propracovaného střihu z luxusního materiálu zdobí sofistikované hluboké výstřihy, které decentně odhalují ženské křivky. Tyto originální šaty jsou doplněny výjimečnou řadou šperků světové značky H.Stern, která je oblíbená u anglického královského dvora stejně jako u hollywoodských hvězd jako jsou Sharon Stone (66), Salma Hayek nebo Eva Longoria (49). Módními ikonami této značky se v zahraničí staly Katie Holmes (45) a Kate Moss (50). Andrea Verešová bude prezentovat šperky z limitované edice Stars nejen na červeném koberci, ale také na módní přehlídce.

Reklama

Další články

Načítám