Hlavní obsah
Článek

Možná se to stalo i vám. Musíte si rychle pořídit auto, jenže se vám jaksi nedostává peněz. Kde si půjčit, aby vás to nakonec nepřišlo doslova draho? Určitě při svém hledání nevynechejte Nejlepší autopůjčku. S Nejlepší autopůjčkou můžete ušetřit velmi pěkné peníze. U vybraných partnerů vám totiž zajistí slevu až 50 000 na kupované auto. Navíc je Nejlepší autopůjčka vhodná doslova pro každého.

Velmi pěkná Škoda Fabia 1.2 hatchback, z roku 2007, po prvním majiteli, najeto pouze 68 739 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejvyhledávanějších modelů. Zachovalý a prověřený vůz po pečlivém majiteli, s pravidelným servisem a bohatou výbavou. Nízké provozní náklady. Výbava nabízí počítač, litá kola, klimatizaci, handsfree, ABS, centrální zamykání a stereo. Že je to skvělá nabídka? Nemusíte se bát, že vám uteče. Vyřízení Nejlepší autopůjčky je nesmírně rychlé a jednoduché. Půjčky do výše 300 000 Kč jsou schváleny během 10 minut! Stačí vyplnit žádost na www. nejlepsi-autopujcka.cz a za chvíli je auto vaše.

Úžasná Škoda Octavia 1.9 TDI hatchback, z roku 2010, po 1. majiteli, najeto pouze 53 111 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejúspornějších mladoboleslavských motorů. Prostorný rodinný vůz, koupený nový v ČR, po 1. majiteli se slušnou výbavou. Součástí je ABS, ASR, navigace, zámek zpátečky, počítač, klimatizace, ad. Rádi byste si konečně pořídili pořádné auto, jako je například tato Octavia? S Nejlepší autopůjčkou pro vás žádný vůz není nedostupný. I když vás odmítnou v bance, u nás je cesta k vašemu vysněnému autu stále otevřená. Vyzkoušejte Nejlepší autopůjčku – schválí 98 % žádostí o úvěr!

Elegantní a prostorný Peugeot 407 1,6 HDI combi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 64 344 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorné rodinné combi s úsporným dieselovým motorem. Oceníte nízké provozní náklady a nadstandardní výbavu. Např. panoramatickou střechu, ABS, ESP, ASR, dešťový senzor, tempomat, navigaci či střešní nosiče. Chtěli byste pro svou rodinu Peugeot 407, ale bojíte se, že je pro vás nedosažitelný? I tento vůz si můžete bez problémů dovolit díky Nejlepší autopůjčce. Poskytuje délku splácení až 84 měsíců. To umožní nastavit výšku splátek, které vám určitě takzvaně nepolezou do peněz.

Oblíbený Volkswagen Golf 1.6 hatchback, z roku 2006, po 1. majiteli, najeto pouze 95 686 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Legendární, designově povedený vůz. Spolehlivý, se zajímavou výbavou. Součástí je automatická klimatizace, litá kola, el. okna a zrcátka,tempomat, handsfree, zámek zpátečky, palubní počítač, stereo, centrální zamykání, ABS, ad. Jste v důchodu a rádi byste jezdili tímhle spolehlivým a bezpečným Golfem? Máte však obavy, jestli vám na něj banka půjčí? Nedělejte si starosti. Právě proto je tu Nejlepší autopůjčka. Schváleno je 98 % žádostí!

Elegantní a prostorný MPV Ford Focus C-Max 1,6 TDCi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 69 503 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úsporné a prostorné rodinné MPV s pravidelnými servisními prohlídkami a skvělou výbavou. Výhodou je nízké povinné ručení. ABS, ASR, ESP, automatická klimatizace, palubní počítač, multifunkční volant, tempomat, mlhovky. Chcete svou velkou rodinu vozit v tomto prostorném MPV? Nemusíte zatěžovat rodinný rozpočet vysokými výdaji. Nejlepší autopůjčka nabízí 0% akontaci a splátky, které se nastaví podle vašich potřeb.

Další články

Načítám