Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární americký herec Tom Hanks (54) se v úterý po pěti letech objevil v oblíbené talk show Ellen DeGeneres. Moderátorku stačil hned odzbrojit svou bezprostředností. Okamžitě totiž reagoval na její výzvu k předvedení tance. Dobře naladěný Hanks se nenechal dlouho pobízet a vystřihl několik skvělých tanečních pohybů.

Sympatický hollywoodský herec nejdřív prozradil, že má v sobě recesivní taneční gen. S nadsázkou dodal, že je divoch z Oaklandu. Právě téměř půlmiliónové kalifornské město Oakland nezapomněl dvakrát zpropagovat s dodatkem, že tamní lidé prostě tančit umí.

Toho se Ellen hned chytla a vyzvala Toma, aby něco ze svého tanečního umění předvedl. Elegán Hanks se okamžitě zvedl a začal tančit. V rámci své choreografie ukázal i velice neobvyklý pohyb připomínající hmat z neidentifikovatelného bojového umění.

Největší show však nastala až po skončení natáčení. Hanks rozvlnil pracovníky v zákulisí i diváky v publiku. Herec se okamžitě ochotně přidal k rozjařeným lidem. S několika dámami předvedl i vzrušující taneční kreace. Ellen DeGeneres zůstala jen nevěřícně zírat.

Související témata:
Oakland

Reklama

Další články

Načítám