Hlavní obsah
Článek

Nejprsatější účastnice soutěže krásy Česká Miss 2009 Julie Zugarová poodhalila Super.cz své nitro. Mnozí by si snad mohli myslet, že jí jde jen o zevnějšek. Opak je ale pravdou. Mladá modelka, která hodně dbá o to, jak vypadá, se dokonce svěřila, že by si klidně začala i s dělníkem. Má ale jednu podmínku. Musela by přeskočit jiskra.

„Peníze nejsou nejdůležitější, ale jsou pro život potřebné. Všichni máme základní potřeby. Musíme jíst, spát, oblékat se. Takže peníze potřebujeme všichni. Přednost dávám ale lásce, přirozenému vztahu a „chemii“. Finančně bych byla nerada na partnerovi závislá. A nikdy nevíme, kdo se nám přichomýtne do cesty. Život je plný překvapení a proto nás baví žít,“ prozradila mladá kráska. Ta zatím ale nemá na stálého partnera štěstí. Je totiž sama.

„V současné době přítele nemám. Soustředím se nyní na svou práci. Životu nechávám přirozený průběh. Jestli se někdo zajímavý objeví, ukáže zase jenom čas,“ krčí rameny modelka, která ve svých čtyřiadvaceti letech podstoupila už druhou plastickou operaci prsou. Málem k ní ale nedošlo. Její rodiče s tím totiž nesouhlasili.

„Rodiče s druhou operací nesouhlasili. Chápu to. Měli o mě velký strach. Já jsem si byla vědoma všech teoretických rizik. Pan doktor Puls mě se vším seznámil. Velmi mě mrzelo, že rodiče hodnotí tento druhý zákrok negativně. Samozřejmě je respektuji. Každý, kdo mne po reaugmentaci poprsí viděl, může potvrdit, že k mé postavě jsou větší prsa přirozená a nepůsobí vulgárně. Nejsem typ ženy, která by chtěla poprsí veřejně vystavovat odhalená. Dlouho jsem si větší prsa přála. Nyní jsou prsa oteklá. Po čase se jejich velikost zmenší obdobně jako u první operace,“ vysvětlila Zugarová. Přestože ale rodiče s jejími silikony nesouhlasili, přispěli na ně. „Obě operace dohromady stály 110 tisíc korun. Částečně mi pomohla rodina.“

Mladá modelka vyvrací fámy, které o umělých vnadách kolují. Sama si je totiž nemůže vynachválit. „Zatím jsem se s žádným omezením nesetkala. A dokonce mi v letadle nepískají, jak se mnozí domnívají,“ dodává kráska.

Druhá plastika prsou ale nejspíš není posledním zákrokem v jejím životě. Přiznala se totiž, že plastickou chirurgii nijak neodsuzuje. „Je to moderní věda a všichni stárneme. Nyní nemám se svou postavou žádné problémy. Uvidíme, co přinese život. Zatím děti neplánuji, ale po mateřství se samozřejmě postava může změnit,“ ukončila Zugarová.

Reklama

Další články

Načítám