Hlavní obsah
Článek

Tak to bychom do ní neřekli! Zatímco navenek se modelka Petra Faltýnová (46) snaží tvářit, že spodní prádlo předvádí jen s největším sebezapřením, podle drbů ze zákulisí jedné z jejích posledních přehlídek je vše úplně jinak. „Vytáhla si z tašky svoje domácí prádlo, aby mohla jít polonahá,“ šokovala nás jedna z Petřiných kolegyň.

Na přehlídce v jednom odsvěceném kostele, kterou moderoval její přítel Leoš Mareš, vystoupila jako jediná v tangách. „Jiné na mě nezbyly nebo holky neměly odvahu, nevím. Neměla jsem to v plánu, naplánovali to beze mě, takže jsem nechtěla zhatit přehlídku,“ tvrdila Super.cz Petra. Jenže zdroje ze zákulisí hovoří jinak. „Naběhla do šatny, tam každé holce sebrala, co se zrovna jí hodilo, i když už byla dávno dopředu domluvená choreografie a všechno okolo, a nakonec si vytáhla z tašky vlastní síťované punčochy a tanga, aby mohla zase ukázat svůj zadek,“ doneslo se k nám.

Petra patrně moc dobře ví, že její půlky jsou mezi návštěvníky přehlídek velmi žádaným artiklem, a tak nechtěla své fanoušky zklamat. Ale že by měla na přehlídkách kvůli tomu nosit obnošené prádlo z domova, to je silná káva i u ní…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám